Mevrouw Perdok-van der Flier heeft haar draai in Wiemersheerd helemaal gevonden.
Mevrouw Perdok-van der Flier heeft haar draai in Wiemersheerd helemaal gevonden.

Inwoonster Loppersum 102 jaar oud

Algemeen

LOPPERSUM - Mevrouw Perdok-van der Flier is zondag 102 jaar geworden. Locoburgemeester Annalies Usmany-Dallinga ging op bezoek om haar namens de gemeente te feliciteren.

Mevrouw Perdok is geboren in Capelle aan den IJssel. Haar twee dochters zijn geboren in Anna Paulowna en Den Haag. Op 80-jarige leeftijd is zij van Den Haag naar Ten Boer, verhuisd waar zij tot haar honderdste zelfstandig heeft gewoond.

In december 2022 kwam ze na een ziekenhuisopname in Wiemersheerd terecht en in mei 2023 heeft zij daar definitief een kamer betrokken. Inmiddels heeft zij haar draai gevonden en is zij zeer tevreden over Wiemersheerd en haar eigen ruimte. 

Mevrouw Perdok vindt het heel belangrijk het (wereld)nieuws te blijven volgen en ook vele sporten hebben haar interesse. Vooral het schaatsen mag niet gemist worden. Ook van het uit eten gaan, terrasbezoekjes en familie-uitjes geniet zij nog steeds en dat probeert zij zoveel mogelijk met haar familie te doen.

Mevrouw Perdok-van der Flier heeft naast haar twee dochters inmiddels ook drie kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Ze was twee keer getrouwd.