Linda de Mol presenteert de Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker.
Linda de Mol presenteert de Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker.

Sint Anners binnenkort op Miljoenenjacht

Algemeen

SINT ANNEN - Vijf gelukkige inwoners van Sint Annen uit postcodegebied 9796 staat iets bijzonders te wachten. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. 

Of de inwoners van Sint Annen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 14 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

Tineke: ,,Ik heb er zin in! Ik vind het hartstikke leuk en eigenlijk ook wel heel bijzonder om mee te maken. Toen ik hoorde dat ik een studioplaats had gewonnen, overviel het me wel. Ik dacht: ‘dit is een grapje!’. Mocht ik de kans krijgen om aan de desk te komen staan, dan lijkt me dat heel leuk. Het spel is mij in ieder geval bekend, want ik kijk elke aflevering. Vooral de spontaniteit van de deelnemers spreekt me altijd zo aan.”

Vijf per vak

Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. 

Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.