Afbeelding

Alzheimercafé gaat tijdelijk online in coronatijd

Algemeen

APPINGEDAM - Het Alzheimercafé in de gemeente Eemsdelta organiseert, normaal gesproken, maandelijks informatieve lotgenotenbijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. 

Vanwege corona zijn de groepsbijeenkomsten echter al langere tijd niet meer mogelijk. Om toch mensen de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten en van informatie te voorzien, worden in april, mei en juni online bijeenkomsten georganiseerd. 

Hiermee wordt op 20 april van 19.30 uur tot 20.30 uur gestart. Daarna volgen op 18 mei en 20 juni online-bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten staat steeds een thema centraal. Dinsdag 20 april is het thema: ‘Mantelzorg, hoe hou ik het vol? ‘Bang, boos en in de war’ staat op 18 mei op het programma en 20 juni komt de notaris aan bod. Tijdens de online-bijeenkomst kunnen er ook vragen worden gesteld.

Wie geïnteresseerd is in deze online-bijeenkomsten kan zich bij Cadanz Welzijn aanmelden via de mail: info@cadanzwelzijn.nl of telefonisch: 0596-745024. Hier kan men ook terecht voor meer informatie over de bijeenkomsten. Na aanmelding wordt uitgelegd hoe het online-programma te volgen is. Lukt het niet zelf, dan heeft Cadanz Welzijn een hulplijn paraat.