Afbeelding

Puzzelactie vv Siddeburen voor het goede doel

Algemeen

SIDDEBUREN - Voetbalvereniging Siddeburen start een actie voor het goede doel. De club gaat hiervoor voetballegpuzzels verkopen.

De kleurrijke legpuzzel bestaat uit 1000 stukjes en kost 15 euro. Er is een aantal voetbalgrappen in verwerkt en er staan enkele bekende Nederlanders op. Volgens vv Siddeburen is sprake van ‘een echt collectors item’. Bestellen kan op de website van de club (www.vvsiddeburen.nl), waarna men een bevestiging krijgt met informatie over wanneer de puzzel kan worden opgehaald.

Wie een puzzel aanschaft, kan ook nog eens mooie prijzen te winnen. Daarvoor dient men bij de bestelling de namen door te geven van drie van de BN-ers die op de puzzel staan. Dat is natuurlijk een gok, maar de club geeft wel als hint dat het gaat om ‘personen die vaak puzzels oplossen of zich door allerlei bochten wringen’. 

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors van de voetbalclub. Daardoor kan vv Siddeburen twee goede doelen steunen. Het gaat om KIKA en Spieren voor Spieren, beide organisaties die zich inzetten voor kinderen. Ze ontvangen 50 procent van de opbrengst en indien mogelijk meer. Dit is vastgelegd bij de notaris. Bestellen kan tot en met 4 juni.