Afbeelding

Online-bijeenkomst van Alzheimer Café Eemsdelta

Algemeen

EEMSDELTA - Alzheimer Café Eemsdelta organiseert dinsdag 22 juni van 19.30 tot 20.30 uur weer een online-thema-avond. Dit keer over het onderwerp ‘de notaris’. Notaris Reijntjes van Emmius Notarissen verzorgt de presentatie.

Mensen met dementie en hun naasten kunnen te maken krijgen met allerlei zaken die ze het beste via een notaris kunnen regelen. Te denken valt aan volmachten, levenstestamenten enzovoort. Al deze zaken komen in de online-bijeenkomst aan bod.

Het Alzheimercafé in de gemeente Eemsdelta organiseert geregeld informatieve bijeenkomsten voor lotgenoten en voor iedereen die met dementie te maken heeft. Vanwege Covid-19 zijn de groepsbijeenkomsten al langere tijd niet meer mogelijk. In de plaats daarvan worden nu online-bijeenkomsten gehouden. Er kunnen ook vragen gesteld worden.

Wie wil deelnemen kan zich bij Cadanz Welzijn aanmelden door een e-mail te sturen naar info@cadanzwelzijn.nl of via telefoon 0596-745024. Hier is ook meer informatie te krijgen. Na aanmelding krijgt men meer informatie over hoe het online-programma te volgen is.