Afbeelding

Damster doodgestoken door zoon

Algemeen

APPINGEDAM - Bij een steekincident aan de Placiusstraat in Appingedam is zondag een 46-jarige man uit Appingedam om het leven gekomen. Zijn zoon van 20 jaar, ook uit Appingedam, is aangehouden. 

De politie kreeg die avond rond 22:50 uur de melding van een steekincident. Hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse, maar hulpverlening mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De verdachte had de woning verlaten. De politie startte direct een onderzoek.

Korte zoektocht

Na een korte zoektocht werd de verdachte rond 23:30 uur op de Patrimoniumstraat aangehouden. De verdachte is na de aanhouding direct overgebracht naar het politiebureau en is daar verhoord. Het gaat om een incident in de familiaire sfeer, zo bevestigt de politie. De vader en de zoon zouden onenigheid hebben gehad, waarbij overmatig drankgebruik van de vader de zaak zou hebben doen escaleren. 

Het onderzoek naar wat er zich in de woning heeft afgespeeld gaat door. Wie informatie heeft die de politie kan helpen bij het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.