Afbeelding

Beleef #rondjekavelpad bij melkveebedrijf van der Burg

Algemeen

STEENDAM - Boeren nodigen deze zomervakantie buren, burgers, buitenlui en lokale politici van harte uit voor een rondleiding over een van de vele prachtige boerenbedrijven. 

Familie Van der Burg in Steendam laat op 20 en 27 juli het melkveebedrijf zien tijdens een rondleiding langs stallen, erf en weiland. Wandel mee met het rondje over de kavel.

De actie #rondjekavelpad van Team Agro NL is bedoeld voor iedereen die wel eens wil zien en horen hoe het er echt op een boerenbedrijf aan toe gaat. Boeren van Nederland laten namelijk graag zien hoe het er in het praktijk op een land- en tuinbouwbedrijf aan toe gaat. Van geitenhouder tot paprikateler, iedereen kan tijdens de zomervakantie meedoen aan #rondjekavelpad.

De deelnemende boerderijen staan op de website van www.teamagro.nl net als de dagen en tijden van de #rondjekavelpad momenten. Ideaal bijvoorbeeld voor wie in Nederland op vakantie is en graag eens een rondje over een kavel in de buurt wil maken. Zoek een boerderij op, meld je aan en geniet van de rondleidingen.

Boeren en boerinnen zijn namelijk ideale kavel-keuvelaars, vol passie en praktijkverhalen wordt over het boerenleven verteld. En heb je vragen, stel ze gerust.

Kijkje achter het hek

Door het bedrijf open te stellen hoopt Team Agro NL, als promotor van de agrarische sector in Nederland, mensen een kijkje achter het hek te geven. Een rondleiding door stallen, kassen, door landerijen en over het erf.Dat is niet alleen leerzaam, maar ook leuk en vaak heel verrassend.