De kerk van Woltersum.
De kerk van Woltersum. John Welling

Billy Joel klinkt in kerk van Woltersum

Algemeen

WOLTERSUM - Alexander Broussard zal zondag 22 augustus met een programma rond Billy Joel naar de kerk van Woltersum komen.


In deze solovoorstelling, leidt Alexander Broussard zijn publiek door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Broussard over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel.

Veelgevraagd en veelzijdig

Alexander Broussard is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. De liedjes van Billy Joel zijn deel geworden van het collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top-tien-hits op zijn naam staan. 

Klassiekers

Het repertoire van Billy Joel bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger Piano Man maar ook swingende rockers zoals My life, prachtige ballads zoals She’s Always A Woman of lekkere pop zoals Uptown Girl. Het zijn stuk voor stuk klassiekers.


Er zijn twee voorstellingen in de kerk van Woltersum. Die beginnen om 13.00 en 16.00 uur. De toegang is niet gratis en reserveren is noodzakelijk. Dat kan via reserveren@ccwoltersum.nl.