Ventus hield al vaker bijeenkomsten bij Roberto Santanera in Godlinze.
Ventus hield al vaker bijeenkomsten bij Roberto Santanera in Godlinze.

Start nieuw seizoen Ventus

Algemeen

GODLINZE - De Commercie Club Ventus trapt op 21 september weer af met fysieke zakelijke bijeenkomsten na een langdurige coronabreak. 

Die dinsdag zijn de leden uitgenodigd bij Roberto Santanera in Godlinze waar een spreker zal vertellen over de samenscholing van het onderwijs onder de naam De Koppelpaarden, waarbij ondernemers inzicht krijgen hoe ze hier hun producten en/of diensten kunnen aanbieden.

Tulpem

Ventus is de grootse vereniging voor ondernemers en vertegenwoordigers van bedrijven en instanties in de regio en organiseert maandelijks bijeenkomsten. Afgelopen jaar heeft men contact gehouden met de leden door het versturen van tulpen en een ander presentje. De club prijst zich gelukkig met het feit dat er praktisch geen lidmaatschappen opgezegd zijn gedurende deze periode en er zelfs jonge ondernemers aangesloten zijn. 

Persoonlijke leden betalen 100 euro per jaar en bedrijfsleden 225 euro. Bij deze bijeenkomsten (8 per jaar en een barbecue) zijn altijd een maaltijd en een consumptie inbegrepen en wie nog geen lid is, kan eenmalig kosteloos aansluiten om te kijken of het wat voor diegene is.

De leden hebben al weer kunnen ruiken aan het netwerken tijdens de jaarlijkse afsluitende barbecue in juli, maar ze zullen blij zijn dat er nu weer genetwerkt kan worden. Meer weten: secretaris@cc-ventus.nl