De kopstukken van het Toppers Concert dat tijdens de Pinksterfeesten wordt georganiseerd.
De kopstukken van het Toppers Concert dat tijdens de Pinksterfeesten wordt georganiseerd.

Toppers Concert in Eemsdeltahal tijdens Pinksterfeesten Delfzijl

Algemeen

DELFZIJL - Muziekvereniging Koningin Wilhelmina en Grand Café Het Lokaal organiseren tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl het Toppers Concert. Dit meezingfeest met de landelijk bekende zangers John de Bever en Frank van Etten vindt zondagavond 5 juni plaats in de Eemsdeltahal.

De muziekvereniging pakt flink uit om er een schitterend muziekfeest van te maken. Voorzitter Richard Stegmeijer van Wilhelmina: ,,Na twee jaar geen Pinksterfeesten Delfzijl gehad te hebben, gaan we flink uitpakken nu het eindelijk weer mag. Het Toppers Concert wordt een groots muziekfeest waar alles de revue gaat passeren. Of het nu de hits uit de jaren ‘80, ’90 of later zijn of de zomerhit van 2021, voor iedereen zit er wat bij. We zetten de liedteksten op grote schermen zodat iedereen de hits kan meezingen.”

Het concert omvat ruim vijf uur live muziek. Een hoofdrol is weggelegd voor de populaire volkszangers John de Bever en Frank van Etten. Verder wordt gespeeld door de coverband Jetset Live, die tot de top van Nederland behoort en garant staat  voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire. Een schitterende lichtshow met alle speciale effecten maakt het verhaal af.

Verder zullen de vijftig muzikanten van Koningin Wilhelmina een bonte mix van hits brengen, ondersteund door een combo en onder anderen zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goeree (ook bekend van DiepTriest en Idols). De deelnemers zullen elkaar de gehele avond afwisselen.

Het Toppers Concert begint om 21.00u en duurt tot ongeveer 1.45 uur. De Eemsdeltahal is vanaf 20.00u geopend. Kaarten zijn in de voorverkoop beschikbaar via kon-wilhelmina.nl/toppers en via Kaashuis van Dijk in het centrum van Delfzijl. Op zondag 5 juni zijn de kaarten vanaf 20.00 uur ook beschikbaar bij de entree van de Eemsdeltahal. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de zaal. Meer informatie over het Toppers Concert is te vinden op kon-wilhelmina.nl/toppers.