Deze fraai gewrapte bakwagen is de nieuwste aanwinst van GroenRijk Eemsdelta.
Deze fraai gewrapte bakwagen is de nieuwste aanwinst van GroenRijk Eemsdelta.

Bezorgservice GroenRijk Eemsdelta scoort hoog

Algemeen

APPINGEDAM - GroenRijk Eemsdelta is altijd op zoek naar mogelijkheden om de service verder te vergroten. Een goed voorbeeld is de bezorgservice van het Damster bedrijf, die zeer gewaardeerd wordt.

,,Zo snel?!” Dat is een veelgehoorde reactie wanneer iemand bij GroenRijk Eemsdelta hoort dat de nieuwe tuinmeubelset een uur later al in de tuin of onder de overkapping kan staan. En dan gaat het niet over bezorgen in de zin van afleveren, maar de service omvat ook het monteren en plaatsen op de plek die klant aangeeft. Bovendien worden de verpakkingsmaterialen allemaal weer meegenomen om te recyclen.

Dit is maar een voorbeeld van de meer dan prima service van GroenRijk Eemsdelta, gevestigd aan de Farmsumerweg 136. Voeg daarbij de kwaliteit van de tuinmeubelen, parasols en de rest van het assortiment en het is niet vreemd dat de onderneming blijft groeien. Niet alleen in klantenbestand maar qua regio waarin geleverd wordt. Om de bezorgservice op het bekende hoge niveau te houden, was een grote bakwagen nodig en dus is die er gekomen. Helemaal herkenbaar gewrapt als onderdeel van GroenRijk Eemsdelta. Wie de socials van het bedrijf volgt, ziet dat er ook nog een leuke winactie aan is verbonden. Meedoen is eenvoudig.