Alle horloges gaan bij Von Oy in de uitverkoop.
Alle horloges gaan bij Von Oy in de uitverkoop.

Von Oy stopt met verkoop van horloges

Algemeen

APPINGEDAM - Von Oy in Appingedam neemt met een grote uitverkoop afscheid van het horloge-assortiment. Vanaf 22 oktober ‘22 verkoopt de juwelier, opticien en audicien geen horloges meer in de winkel.

Dit besluit is genomen om alle aandacht te kunnen geven aan de service en het vakmanschap op de andere werkterreinen. Von Oy heeft een grote reputatie op onder andere het ambachtelijk ontwerpen van (gedenk)sieraden en trouwringen, oogmetingen en hoortesten. Ter gelegenheid van het afscheid biedt Von Oy vanaf 1 juni meer dan 350 horloges aan met wel 35 procent korting!

Al sinds 1926 is Von Oy een vertrouwde naam in Appingedam en omstreken. Wat begon als een juwelier groeide uit tot een juwelier, opticien en audicien. Drie speciaalzaken onder één dak. Optimale service staat bij Von Oy centraal en dat is te merken aan de toegankelijkheid, warmte en huiselijkheid. Hieraan dankt de speciaalzaak een ruim bestand van tevreden en trouwe klanten.

Om nog meer aandacht te kunnen geven aan de service als opticien en audicien én het ambachtelijke vakmanschap als juwelier, is het tijd om afscheid te nemen van de horloges en bijbehorende diensten. Het gaat dan om bijvoorbeeld reparaties, het vervangen van batterijen en verstellen van bandjes. Ook horlogebandjes en wekkers gaan per 22 oktober uit het assortiment.

Het afscheid gaat gepaard met een grote uitverkoop van meer dan 350 horloges en een spectaculaire kortingsactie. Zolang de voorraad strekt, kan iedereen profiteren van hoge korting op horloges van verschillende topmerken. Daaronder Seiko, Pulsar, Olympic, Tommy Hilfiger, Boccia, Delma, Rolf Cremer en Edox (met uitzondering van zinzi horloges). Kijk voor meer informatie op www.vonoy.nl.