Afbeelding

Delfzijl maakt zich op voor groot Oktoberfest

Algemeen

DELFZIJL - In Delfzijl wordt zaterdag 8 oktober een groot Oktoberfest gehouden. De organisatie is in handen van muziekvereniging Koningin Wilhelmina met medewerking van Grand Café Het Lokaal.

De liefhebbers kunnen de lederhose of dirndl weer uit de kast halen. Het feest in de Eemsdeltahal aan de Havenboulevard (de voormalige  Evenementenhal) omvat ruim vijf uur live muziek. De hal wordt volledig ingericht in Duitse sfeer met biertafels, waar de bezoekers aan tafel worden bediend en bier in grote bierpullen wordt geserveerd. Muzikanten en personeel zullen in feestelijke Oktoberfest-kleding zijn gestoken. Ook wordt de hal sfeervol verlicht.

Het programma begint om 20.00 uur. Bier, bratwurst en live muziek met Nederlands- en Duitstalige meezinghits staan garant voor een geslaagd feest. De live muziek wordt verzorgd door de 50 muzikanten van muziekvereniging Koningin Wilhelmina, samen met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goerree. Daarnaast treedt Das Tiroler Team op, een negenkoppige band in Tiroler stijl, die wereldhits omtovert tot Polka Pop. De band staat bekend om z’n power en prima sound met een verrassende twist.

De Eemsdeltahal zal zijn geopend vanaf 19.00 uur. De biertafels en toegangskaarten moeten worden gereserveerd. Bezoekers kunnen een halve (4-persoons) of hele (8-persoons) biertafel reserveren. Reserveren gaat online via www.oktoberfestdelfzijl.nl.