Rianne en Rosalie zijn de dierenspecialisten bij GroenRijk Eemsdelta.
Rianne en Rosalie zijn de dierenspecialisten bij GroenRijk Eemsdelta.

GroenRijk Eemsdelta viert Dierendag met superleuke activiteiten

Algemeen

APPINGEDAM - Bij GroenRijk Eemsdelta wordt zaterdag alvast Dierendag gevierd. Met pony’s waar onder begeleiding een rondje op gereden mag worden door basisschoolkinderen vanaf 6 jaar, met lekkere popcorn en allerlei superleuke winacties.

Kinderen kunnen deelnemen aan een kleurplatenwedstrijd. Verder is er een hondenbrokjes-raadwedstrijd, een quiz over aquariumvissen en er kan geprobeerd worden een rebus op te lossen. De prijzen die te winnen zijn, lopen uiteen van een voerpakket tot een compleet aquarium. Het is dus zeer de moeite waard om gezellig langs te komen en mee te doen.

Sinds de zomer wordt het DierenRijk, zoals de grote dierenspeciaalzaak binnen GroenRijk wordt genoemd, bestierd door Rianne en Rosalie. Beide meiden werken al langer bij GroenRijk en hebben allebei een opleiding binnen de dierenbranche. Naast specialist in diverse diergroepen zijn ze allebei groot paardenfan. Mede daarom is besloten de diergroepen hond, kat, knaag, vis en vogel uit te breiden met artikelen voor het paard. Het assortiment zal de komende tijd steeds verder uitgebreid worden. Op dit moment doen de artikelen van Excellent Horse en Paardenpraat van tv-ster Britt Dekker het al heel goed.