De organisatie van de vrijwilligersmiddag: Pieter Dijkhuis, Siska van der Laan, Marien Blokland, Annette Feijen en Jos Boers.
De organisatie van de vrijwilligersmiddag: Pieter Dijkhuis, Siska van der Laan, Marien Blokland, Annette Feijen en Jos Boers.

Geslaagde vrijwilligersmiddag bij Fietsmaatjes Eemsdelta

Algemeen

DELFZIJL - Fietsmaatjes Eemsdelta heeft zaterdag deelgenomen aan de vrijwilligersactie NLdoet. Bij de Brede School Noord in Delfzijl werd een gezellige activiteitenmiddag gehouden.

Een dertigtal dertig mensen nam deel aan het fietsparcours waar allerlei handigheidjes van de duofiets geleerd werden. De training werd afgewerkt onder begeleiding van fietsinstructeurs. Ook was er aandacht voor de verkeersveiligheid onderweg. 

Daarnaast was er een zogenaamde chair workout waarbij alle spieren losgemaakt werden. Dit is een uitstekende voorbereiding op een mooie fietstocht. Verder werd onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat. De eerste duofiets-afspraken zijn al weer gemaakt.

Na afloop van de middag hebben zich meerdere nieuwe vrijwilligers aangemeld. Na de winterstop gaan zij samen met de andere fietsvrijwilligers op pad om te zorgen voor vele kilometers duo-fietsplezier. Nieuwe vrijwilligers blijven van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via info@fietsmaatjeseemsdelta.nl of de de secretaris op 0646354781.