Lifestylewinkel Cosy & Warm: stoer en landelijk.
Lifestylewinkel Cosy & Warm: stoer en landelijk.

Cosy & Warm: nieuwe winkel in Termunterzijl

Algemeen

TERMUNTERZIJL - In Termunterzijl is Cosy & Warm geopend. Deze nieuwe lifestylewinkel is te vinden in het souterrain van Hotel Restaurant Termunterzijl. 

De stijl van de winkel valt te omschrijven als stoer en landelijk. De klant vindt er mooie woonaccessoires die met veel zorg en aandacht zijn geselecteerd. Echte, blijvende basisobjecten, aangevuld met fraaie seizoensdecoratie.

Cosy & Warm besteedt veel tijd aan het ontdekken van unieke objecten. Zo is er een collectie linnen tafelaankleding van eigen merk. Verder wordt samengewerkt met mensen die ambachtelijke producten maken. Deze handgemaakte creaties zijn te koop in de winkel, bijvoorbeeld luiken en smeedwerk. Op verzoek worden speciale objecten op maat voor de klant gemaakt. Het aanbod bestaat verder uit accessoires van onder andere BRYNXZ, Reuver Knitting Fashion, Mars&More en de Candle Factory.

Elke week worden er eigen groendecoraties gemaakt. Daardoor zijn er het hele seizoen nieuwe, originele creaties in de winkel te vinden. En Cosy & Warm organiseert workshops waar mensen zelf aan de slag kunnen. Met thema’s die passen bij het seizoen. Leuk om samen met vriendinnen te doen of als bedrijfsuitje. Het shoppen bij Cosy & Warm kan ook gecombineerd worden met een High Tea, koffie met gebak, borrelen of een lekker diner bij Hotel Restaurant Termunterzijl. 

De winkel is geopend op vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag. Het adres is Mello Coendersbuurt 39 in Termunterzijl.