De heer en mevrouw Sesselaar samen met Ben Visser.
De heer en mevrouw Sesselaar samen met Ben Visser.

Delfzijlsters al zestig jaar een paar

Algemeen

DELFZIJL - Het echtpaar Sesselaar-Klein in Delfzijl heeft zondag z’n 60-jarig huwelijksfeest gevierd. Namens de gemeente Eemsdelta ging burgemeester Ben Visser maandag op bezoek om het diamanten paar te feliciteren. 

De heer Sesselaar is geboren in Delfzijl en mevrouw komt oorspronkelijk uit Stadskanaal. Vele jaren hebben zij in Drachten gewoond, maar sinds 2018 wonen zij met veel plezier in Hoogwatum aan de Kustweg in Delfzijl. 

De heer Sesselaar was werkzaam in de horeca en op de afdeling consumptieve technieken bij een technische school. Hij was 20 jaar parttime voorzitter van de examencommissie en examinator voor de Stichting Vakopleiding Horeca. Daarnaast was hij parttime werkzaam in theater De Lawei als Hoofd Horeca en Evenementen. Na een dienstverband van 32 jaar is meneer Sesselaar met de VUT gegaan. 

Mevrouw volgde na de Mulo een drogistenopleiding. Vanaf hun trouwen zorgde zij voor het huishouden en de kinderen en later werkte zij parttime als administratief medewerker in theater De Lawei in Drachten. Mevrouw mocht in haar vrije tijd graag zwemmen. Het echtpaar kreeg drie kinderen.