Onderdeel van 'Gekke Zaterdag aan Zee' is ook een garage- en zolderverkoop.
Onderdeel van 'Gekke Zaterdag aan Zee' is ook een garage- en zolderverkoop.

Zaterdag ‘Gekke Zaterdag aan Zee’ in centrum van Delfzijl

Algemeen

DELFZIJL - Het centrum van Delfzijl wordt op zaterdag 9 september omgetoverd tot een paradijs voor koopjesjagers. De gezamenlijke ondernemers organiseren dan ‘Gekke Zaterdag aan Zee’.

In de winkels kan tijdens de actie geprofiteerd worden van aantrekkelijke kortingen op diverse producten. Het voordeel is dusdanig groot dat de benaming ‘gekke zaterdag’ zeker op z’n plaats is. Ook worden in het centrum kinderactiviteiten georganiseerd, is er een springkussen en wordt het geheel omlijst met muziek.

Ook particulieren kunnen meedoen aan ‘Gekke Zaterdag aan Zee’. Zij kunnen deelnemen aan de garage- en zolderverkoop die eveneens in het centrum van Delfzijl wordt gehouden. Volgens de organisatoren is dit hét moment om de kledingkast leeg te trekken en de zolder, schuur of garage op te ruimen. Alle spullen die over zijn, kunnen worden verkocht tijdens ‘Gekke Zaterdag aan Zee’. 

De garage- en zolderverkoop is van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen kan z’n handelswaar uitstallen op straat of in een marktkraam van 3 of 4 meter lang. Wie hieraan mee wil doen, kan meer informatie krijgen via eemsdeltaevents@ziggo.nl. De organisatie wijst een vaste plek aan.