Popkoor Mixed Melody bestaat 22 jaar en viert dat met een jubileumconcert.
Popkoor Mixed Melody bestaat 22 jaar en viert dat met een jubileumconcert.

Jubileumconcert Popkoor Mixed Melody in Appingedam

Algemeen

APPINGEDAM - Popkoor Mixed Melody viert haar 22-jarig bestaan op zaterdag 14 oktober met een jubileumconcert in Kabzeël in Appingedam. 

Mixed Melody is een enthousiast en gezellig koor onder leiding van dirigent Roy McKaren. Het koor bestaat uit 26 vrouwen en 1 man uit Appingedam en omstreken. In oktober vorig jaar was het 20 jaar geleden dat het koor werd opgericht. Het jubileumconcert kon toen door de coronacrisis niet doorgaan. Nu wordt dit ingehaald.

Popkoor Mixed Melody zingt popsongs en popklassiekers, zowel in het Nederlands als Engelstalig. Tennessee Bandits zal tijdens het concert een gastoptreden verzorgen. Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur open. Het programma is rond 21.45 uur afgelopen.

Mixed Melody is nog op zoek naar nieuwe leden. Belangstellenden kunnen zich melden via telefoonnummer 06 48 08 24 02 of popkoormixedmelody@hotmail.com. Zij kunnen ook eens komen kijken tijdens een repetitie. Die zijn iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Aswa-gebouw aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam.