Afbeelding

Meeloopdagen VO Eemsdelta in Siddeburen en Appingedam

Algemeen

APPINGEDAM/SIDDEBUREN - VO Eemsdelta organiseert binnenkort twee meeloopdagen voor leerlingen in groep 8 van het basisonderwijs. Ze kunnen ‘Eem(s) Kiek’n’ op  het Rutger Kopland in Siddeburen (8 november) en Campus VO Eemsdelta in Appingedam (9 november).

De meeloopdagen zijn bedoeld als hulp bij de keuze voor het voortgezet onderwijs. De leerlingen kunnen sfeer proeven, proeflessen volgen en de (nieuwe) gebouwen verkennen. Dat kan van 13.45 uur tot 16.00 uur of van 18.15 uur tot 20.30 uur. ’s Avonds mogen de leerlingen samen met één ouder of verzorger langskomen.

Op Campus VO Eemsdelta kunnen leerlingen kiezen of ze met havo/vwo meedoen of vmbo. Leerlingen kunnen zich tot 1 november opgeven via het kennismakingsprogramma op www.vo-eemsdelta.nl.

Leerlingen die naar het praktijkonderwijs gaan kunnen van 6 tot en met 10 november samen met hun ouders of verzorgers een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding op de campus. Dit kan door een mail te sturen aan Rik Bakker (teamleider praktijkonderwijs): r.bakker@eemsdeltacollege.nl.