Jeffrey en Sam Frankes in de nieuw showroom.
Jeffrey en Sam Frankes in de nieuw showroom.

Nieuwe showroom Frankes Stofferingen krijgt veel lof

Algemeen

APPINGEDAM - Frankes Stofferingen in Appingedam heeft de showroom flink uitgebreid. Door een interne verbouwing is de presentatieruimte aan de Wijkstraat 8 nu ongeveer anderhalf keer zo groot geworden. De reacties zijn zeer positief.

De nieuwe showroom werd op 11 november aan belangstellenden gepresenteerd met een open huis waarvoor de belangstelling prima was. Dankzij de extra vierkante meters is de presentatie een stuk overzichtelijker geworden, kon een koffiehoek worden ingericht en is er nu een aparte klanten-wc. ,,We hebben heel veel complimenten gekregen’’, aldus eigenaar Jeffrey Frankes, die daar natuurlijk ‘érg blij’ mee is. 

Frankes Stofferingen is gespecialiseerd in alle soorten vloerbedekking en raamdecoraties. Ook op het gebied van horren is er een ruime keus. Het team van Frankes zorgt voor vakkundig advies en voor perfecte montage thuis. Naast Jeffrey is ook zoon Sam actief in het bedrijf en per 1 januari treedt ook Jeffrey’s vrouw Gerda toe tot de firma. Zij legt zich toe op advies en verkoop en de administratieve kant van de zaak. 

Tegelijk met de nieuwe showroom is ook de website www.frankesstofferingen.nl vernieuwd.