Juwelier Von Oy zorgt onder andere met de Zinzi-collectie voor een schitterende decembermaand.
Juwelier Von Oy zorgt onder andere met de Zinzi-collectie voor een schitterende decembermaand.

Schitterende decemberverrassingen bij Juwelier Von Oy in Appingedam

Algemeen

APPINGEDAM - De feestdagen staan weer voor de deur en Juwelier Von Oy in Appingedam maakt daar dit jaar iets heel bijzonders van. Klanten worden verwend én beloond met de Zinzi-collectie.

Wie nu bij de juwelier koopt en z’n Beleef Stad Appingedam Pas scant, ontvangt een extra Von Oy punt. En dat is niet zomaar een punt, want daarmee maakt de klant kans op één van de exclusieve Zinzi-waardebonnen ter waarde van 50 euro. De trekking van deze verloting is op 18 december.

December is een echte Geefmaand. Het is dé maand om geliefden te verrassen met iets moois en trendy uit bijvoorbeeld de sprankelende Zinzi-collectie. Er is een eindeloze keuze aan glinsterende cadeaus om weg te geven. Perfecte geschenken om dierbaren mee te verrassen en te laten zien hoeveel ze voor iemand betekenen. Het is dé manier om de feestdagen onvergetelijk te maken.

Bij Juwelier Von Oy in Appingedam staan de adviseurs klaar om iedereen te helpen om het perfecte cadeau te kiezen. Waarom online zoeken als er ook vriendelijke experts zijn voor een persoonlijke ontmoeting en deskundig advies? 

Met de hulp van Juwelier Von Oy kan de decembermaand uitgroeien tot een schitterend feest. De mensen van Juwelier Von Oy staan klaar om iedereen te verwelkomen en te helpen bij het vinden van het perfecte geschenk dat liefde en warmte uitstraalt. ,,Shop slim, koop lokaal, en schitter deze feestdagen met onze hulp’’, aldus Juwelier Von Oy.