Bewoners van de Klaverweide bij de ijspegelverlichting aan de huizen (foto GroenRijk).
Bewoners van de Klaverweide bij de ijspegelverlichting aan de huizen (foto GroenRijk).

GroenRijk Eemsdelta schenkt ijspegelverlichting aan Klaverweide

Algemeen

APPINGEDAM - GroenRijk Eemsdelta heeft alle huizen in de Klaverweide in Delfzijl voorzien van fraaie ijspegelverlichting. Het gaat om een cadeau aan de bewoners in verband met het 25-jarig bestaan van het groencentrum in Appingedam.

In het kader van het jubileum heeft GroenRijk Eemsdelta het hele jaar door allerlei leuke klantenacties georganiseerd, veelal via de social media-kanalen van het bedrijf. De novemberactie was extra feestelijk. Straten in de regio Eemsdelta werden opgeroepen zich te melden voor de ijspegelverlichting. Voorwaarde was dat de bewoners alle huizen in hun straat hiermee zouden verlichten. Ook moest worden aangegeven wat de straat zo bijzonder maakt.

,,Er kwamen heel veel leuke reacties binnen, maar de reactie die overal bovenuit steeg is die van de straat Klaverweide in Delfzijl’’, aldus GroenRijk Eemsdelta. Daarom werden de bewoners onlangs verrast door Emma en Roos van het bedrijf, die voor ieder huis een doos ijspegelverlichting bij zich hadden. Afgelopen vrijdag had de hele straat de verlichting hangen en gingen Roos en Emma terug om een groepsfoto te maken. 

Met de ijspegelverlichting straalt de Klaverweide nog meer saamhorigheid uit. ,,Een super positief gevoel voor zowel bewoners als voor ons ondernemers’’, aldus de initiatiefnemers.