De enthousiaste zanggroep Flexibel assisteert De Dames Slier.
De enthousiaste zanggroep Flexibel assisteert De Dames Slier.

De Dames Slier met ‘Jarig’ naar MuzeeAquarium

Algemeen

DELFZIJL - Theaterduo De Dames Slier treedt zaterdag 2 maart op in MuzeeAquarium Delfzijl. Bijgestaan door zanggroep Flexibel brengen ze de voorstelling ‘Jarig’ over een moeder die met liefde een verrassingsfeest voor haar dochter organiseert. 

De Dames Slier bestaan uit de zussen Harmien en Lydia. Samen met een combo bestaande uit Han Hesselink (piano), Tseard Nauta (contrabas, accordeon, viool, banjo) en Gerlo Hesselink (sax, fluit, klarinet) trekken ze door de provincie om op te treden. Daarbij worden ze telkens door een andere lokale muziekgroep bijgestaan. 

In het MuzeeAquarium komt de ondersteuning van Flexibel, een enthousiaste zangroep uit Farmsum die het publiek vermaakt met herkenbare hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. De kleding van de groep is geheel in stijl. Samen met De Dames Slier zingen zij het feest voor dochterlief naar een wankel hoogtepunt. Want is de dochter wel zo blij met het verrassingsfeest van haar moeder?

Na Delfzijl is de voorstelling later dit jaar nog op een aantal andere plaatsen in de regio te zien. Op 25 mei wordt dorpshuis Tonegido in Hellum aangedaan. Dan krijgt het theaterduo De Dames Slier bijstand van de New Mean Swing Machine. Op 31 staat het gezelschap in Eetcafé De Boerderij in Oosterwijtwerd, dan met assistentie van Tiedverdrief uit Leermens.

De Dames Slier samen met het combo in actie.