Afbeelding

Eenvoudige 3-1 zege voor Meedhuizen op Warffum

Sport

MEEDHUIZEN - Meedhuizen heeft zaterdag op eigen veld niet veel moeite gekend in de wedstrijd tegen Warffum. De ploeg van trainer Elle Smit wist het duel tegen de nummer elf van de ranglijst vrij gemakkelijk in een 3-1 overwinning om te zetten.

De thuisploeg begonnen sterk aan het duel. De eerste grote kans was voor Swendly Martina, maar de Warffumer doelman stopte de inzet met de voet. Niet veel later was het wel raak. Een scherp aangesneden vrije trap van Eddy Silva Lima werd door Lirim Shabani in het doel geschoten voor de 1-0. 

Silva Lima strooide met passes dat het een lieve lust was en uit één daarvan was het Kevin Reiffers die snoeihard de 2-0 binnen schoot. 

Warffum moest een tandje bij zetten en verscheen dreigend voor het Meedhuizer doel. Waar de gasten verzuimden dichterbij te komen, liep Meedhuizen verder uit. Een voorzet van Nayim Ouakili en een slim overstapje van Antonio Leirissa leidden tot balbezit van Jairzinho Leirissa, die vervolgens vrij simpel voor 3-0 tekende. 

Na de doelwisseling nam Meedhuizen duidelijk gas terug. Soms zelfs iets teveel, waardoor Warffum toch weer enige hoop koesterde dat het wellicht tot succes zou kunnen komen. Geknoei in de defensie van Meedhuizen leidde dan ook tot de 3-1, gescoord door Kevin Janssen. De thuisclub moest dus nog even aan de bak, maar scoorde niet meer.

Zaterdag kan Meedhuizen proberen de goede lijn door te trekken in een thuiswedstrijd tegen Eenrum.