Afbeelding

Minimarathon Ten Boer op maandag 29 augustus

Sport

TEN BOER - In Ten Boer wordt maandag 29 augustus voor de 51e keer de minimarathon van Sportrecreade Ten Boer gehouden. Deze Jannes Nijboer Loop is de vierde wedstrijd van het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit.

De deelnemers hebben de keuze uit de afstanden 5 en 10 kilometer. Startbewijzen kunnen vanaf 17.30 tot uiterlijk 18.30 worden afgehaald in de sporthal van Ten Boer. Om 18.45 start als eerste de jeugd, om 19.00 uur gevolgd door de deelnemers aan de 5 kilometer prestatieloop en de 10 kilometer wedstrijdloop. Voor dit laatste onderdeel zijn prijzen beschikbaar. Er is een tijdregistratie en de uitslagen zijn later terug te vinden op de website van het Ommelander Loopcircuit. 

De deelnemers moeten er rekening mee houden dat er geen douche- en kleedgelegenheid is. Parkeren kan net als in andere jaren achter het winkelcentrum of aan de Sportlaan. De start van de loop is aan de Blinkerdlaan ter hoogte van het Zorgcentrum Bloemhof.

Deelname voor de jeugd is gratis bij inschrijving via de sportjumper die op de scholen uitgereikt wordt. Inschrijving ter plekken kost 1 euro. De deelnemers aan de 5 en 10 kilometer betalen 6 euro. 

Meer informatie is te vinden op www.ommelanderloopcircuit.nl en de Facebookpagina van Sportrecreade Ten Boer.