Spelers van DTTC '78 tijdens de TableStars-competitie in eigen zaal.
Spelers van DTTC '78 tijdens de TableStars-competitie in eigen zaal.

Jeugdteams DTTC ‘78 komen prima voor de dag

Sport

APPINGEDAM - De jeugd van tafeltennisvereniging DTTC ‘78 uit Appingedam heeft zaterdag goed gepresteerd. In de eigen zaal kwamen de Damsters in hun competitiewedstrijden prima voor de dag.

DTTC ‘78 beschikt dit seizoen over drie jeugdteams. Daarmee is de vereniging weer helemaal terug na de coronadip. Het eerste jeugdteam komt uit in de tweede klasse en bestaat uit Ruben Bolt, Thomas Haan, Sten Pleizier en Sven van der Veer. Het tweede en derde jeugdteam spelen in de TableStars-competitie voor beginnende jeugdspelers. Het tweede team bestaat uit Quinten Hulshof, Koen Huis en de zusjes Tessa en Liza Baar. In het derde jeugdteam spelen Tim Pentinga, Delano Beshara en Lenn Groenewold hun wedstrijden. 

Zaterdag werd thuis in de TableStars-competitie gespeeld met tegenstanders uit onder andere Dedemsvaart, Leeuwarden en Hoogeveen. De publieke belangstelling was uitstekend. Door de Damster tafeltennissers werd een flink aantal partijen gewonnen.  

De jeugd van DTTC ‘78 traint elke vrijdagavond vanaf 18.30 in de gymzaal van de voormalig Deltaschool aan de Pastorieweg in Appingedam.