Afbeelding

Nipte nederlaag Omlandia

Sport

TEN BOER - Omlandia heeft zaterdag met 0-1 verloren van Aduard 2000.

Bij Omlandia heeft trainer Marcel de Groot de nodige kopzorgen. De ploeg heeft nog steeds te kampen met te veel geblesseerde spelers. De als selectiespelers gestopte Jan Oosterbeek en Dennis Loer verkasten naar het derde elftal, maar moesten weer van stal worden gehaald om de hoofdmacht uit de personele problemen te helpen. En zij kunnen nog steeds het verschil maken, zo laten ze zien. 

Zaterdag trof Omlandia op eigen veld in Aduard 2000 een stug verdedigende ploeg die dat goed deed en om succes te behalen moest de thuisploeg de nodige risico’s nemen. Omlandia ontsnapte halverwege de eerste helft aan een achterstand toen een bal ternauwernood van de lijn werd gehaald. Het leek een typische 0-0 wedstrijd te worden, maar één doelpunt van de bezoekers was voor hen voldoende. De enige treffer van de wedstrijd kwam op naam van Leon Smits. 

Om uit de onderste regionen weg te komen zal Omlandia de komende twee weken de punten moeten halen tegen de nummer dertien TLC en de nummer veertien Niekerk. Zelf staan ze nu op de tiende plek met twaalf uit twaalf.