Jochem Smit in duel met Jamill de Jong (rechts).

Zege Wagenborger Boys

WAGENBORGEN - In Wagenborgen is zaterdagmiddag een knotsgekke wedstrijd gespeeld in de kelder van de vijfde klasse F. Het duel tussen Wagenborger Boys en Oldambtster Boys eindigde in een 7-6 zege voor de thuisploeg.

Tot ieders verbazing stonden de gasten, die nog maar één competitiepunt binnen hebben en doorgaans met grote cijfers verliezen, al snel met 0-3 voor. Op jacht naar meer werd de verdediging verwaarloosd en bij rust stond het 2-3. Na de thee was de thuisploeg in balbezit redelijk goed, maar bij balbezit van de tegenstander was het dramatisch. De doelpunten vielen als rijpe appelen uit de boom. Hattricks waren er voor Oldambtster Lars de Jonge en Wagenborger Erik Kort. In de eerste helft moest Wagenborger Jochem Smit met een ernstige enkelblessure uitvallen.