Kevin Bijlsma in duel met een SIOS-speler.

Poolster sluit winnend af

SPIJK - Poolster heeft het seizoen zaterdag thuis afgesloten met een 4-1 zege op SIOS.

Het was een duel om des keizers baard. De winst paste echter wel goed bij feestelijkheden in Spijk rondom het 90-jarig bestaan van de club.

Na ruim twintig minuten opende Johan de Groot de score nadat Jesse Smit de bal op hem had teruggelegd. Een overtreding op Johan de Groot betekende een strafschop die door Jesse Smit werd verzilverd voor de 2-0.

Nog voor de rust was er een mooie aanval van de thuisploeg met een voorzet van Robbert Kok die door Johan de Groot koppend werd afgerond. Met deze 3-0 tekende de Groot zijn 150ste treffer aan in het shirt van Poolster 1. SIOS kwam terug op 3-1 en Marc Lijnema bepaalde de eindstand met een mooie individuele actie op 4-1.