Thea Kerstholt uit Wehe-den Hoorn met haar winnende foto.
Thea Kerstholt uit Wehe-den Hoorn met haar winnende foto.

Inwoonster Wehe-den Hoorn wint fotowedstrijd Marketing Eemsdelta

Algemeen

EEMSDELTA - Thea Kerstholt uit Wehe-den Hoorn is winnaar geworden van de fotowedstrijd die Marketing Eemsdelta deze herfst heeft gehouden. 

De promotieorganisatie schreef de wedstrijd uit in het kader van de campagne ‘24 Wind mee in Eemsdelta’. Gasten van de regio en inwoners van Eemsdelta werden opgeroepen om hun mooiste ‘windfoto’ in te sturen. Afgelopen week zijn de winnaars bekend gemaakt.

Thea Bosker maakte haar foto tijdens de storm Corrie die begin dit jaar over Nederland joeg. Volgens de jury heeft ze het windthema ‘subliem’ in één foto weten te vatten. De foto toont iemand die ogenschijnlijk de horizon beetpakt en daardoor in balans blijft tegen de wind. 

De hoofdprijs bestaat uit een ‘24 uur in Eemsdelta arrangement’. Dit omvat een diner in restaurant De Basiliek in Appingedam, een overnachting in het Eemshotel, een LocalGroningen route en een pakket met streekproducten.

Kees Komdeur uit Roden won de tweede prijs. Hij maakte een foto van de voetgangersbrug bij het stand in Delfzijl bij zonsopkomst . Daarmee won hij vier vrijkaarten voor een voorstelling in de Molenberg Delfzijl. De derde prijs was voor Astrid Bosker uit Winsum, die een fraaie toeristische foto instuurde van een fiets leunend tegen het hek van de kerk in Eenum. Zij ontvangt een introductie in de hekserij bij de Wikster van het Wad in Bierum.

Alle prijzen zijn door de betrokken ondernemers gratis beschikbaar gesteld.