Cafetaria & Catering Doklanden in Delfzijl is de beste van Eemsdelta en de provincie (archieffoto).
Cafetaria & Catering Doklanden in Delfzijl is de beste van Eemsdelta en de provincie (archieffoto).

Cafetaria Doklanden de beste van de provincie Groningen

Algemeen

DELFZIJL - Cafetaria & Catering Doklanden in Delfzijl is uitgeroepen tot beste cafetaria van de gemeente Eemsdelta en de provincie Groningen. Ook ontving het bedrijf een Gold Award omdat de gemiddelde beoordeling op prijs, kwaliteit en ambiance boven het cijfer 9 ligt.

De horecaprijzen worden altijd aan het einde van het jaar uitgereikt. Cafeteria & Catering Doklanden scoort traditioneel hoog in dergelijke verkiezingen en 2021 was daarop geen uitzondering. Met een speciale mediacampagne en flyers voor alle gasten werd iedereen opgeroepen om z’n oordeel te geven. Dit pakte uitstekend uit.

Doklanden, gevestigd aan het Eemskanaal NZ, doet al jaren mee aan brancheverkiezingen. Daarin eindigt het horecabedrijf steevast in de top. De cafetaria werd in 2020 uitgeroepen tot de op één na beste van de provincie. Er zijn inmiddels verschillende prestigieuze horecaprijzen in de wacht gesleept en er werd hoog gescoord in de Cafetaria Top 100 en de verkiezing van de beste cafetaria van Nederland.

Eigenaar Edwin Meijerhof ziet het nieuwe succes niet alleen als een waardering voor zichzelf en zijn betrokken team, maar ook als bewijs dat Doklanden beschikt over een ‘loyale en superleuke klantenkring’. ,,Ik wil dan ook iedereen heel erg bedanken voor het stemmen en alle steun’’, aldus de ondernemer, die van 5 tot en met 16 januari uitpakt met leuke aanbiedingen. Zo kan iedereen delen in de feestvreugde rond het winnen van de horecaverkiezing.