Plaats een Succesje in de krant!

Iets kopen of verkopen, hulp aanbieden of vragen? Te huur of te koop? (Bijna) alles kunt u kwijt in een Succesje in De Eemslander. Particulieren die iets te koop aanbieden kunnen één keer per week een gratis Succesje plaatsen. Succesjes in andere rubrieken en bedrijfsmatige Succesjes dienen te worden betaald.

Stuur uw Succesje voor vrijdag 12.00 uur in, dan weet u zeker dat u op tijd bent voor de krant van de week daarop.
Vergeet niet ook uw telefoonnummer te noemen in uw tekst!

Betaalde Succesjes kosten voor de eerste drie regels in de krant (elk maximaal 24 karakters) € 3,75 exclusief 21% btw. Elke volgende regel kost € 0,75 exclusief btw.
(€ 4,54 / € 0,91 inclusief btw.).

De Eemslander behoudt zich het recht voor uw inzending te wijzigen, in te korten of in zijn geheel te weigeren. Succesjes voor de rubriek Kennismaking zijn welkom, erotiek wordt niet geplaatst. Een gratis Succesje bestaat uit maximaal 4 krantenregels van elk maximaal 24 karakters. Mensen die een gratis Succesje willen opgeven moeten wonen in het verspreidingsgebied van De Eemslander. Succesjes voor rommelmarktspullen, een zolderopruiming, hele inboedels, onroerend goed, auto's, caravans, etc. zijn niet gratis. Bij twijfel kunt u altijd vooraf even informeren of wij een Succesje al dan niet gratis opnemen.

Uw naam:

Straat + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Kies een rubriek:

Tekst voor uw Succesje:

Opmerkingen (optioneel):