DJ Raul komt naar Cross-Pop.
DJ Raul komt naar Cross-Pop.

Nieuw muziekfestival in Farmsum: Cross-Pop

Algemeen

FARMSUM - In Farmsum wordt zaterdag 29 oktober Cross-Pop gehouden. Dit nieuwe muziekfestival vindt plaats op het terrein van MC Delfcross. 

MC Delfcross organiseert al 10 jaar samen met Stichting Motorsport Noord-Nederland de Internationale Dutch Supercross in Zuidbroek. Het evenement is uitgegroeid tot het grootste indoor-motorsportevenement van de Benelux. Dit jaar kan de Supercross niet doorgaan omdat de Eurohal gebruikt wordt om asielzoekers op te vangen.

De artiesten die in de feesttent zouden optreden, waren al geboekt en konden niet meer afgezegd worden. De besturen van de Stichting Motorsport Noord-Nederland en MC Delfcross zijn om de tafel gaan zitten en dat leidde tot de geboorte van Cross-Pop. 

Op de parkeerplaats van MC Delfcross, gelegen aan de Oosterlaan in Farmsum, komt een feesttent te staan. De artiesten die voor de Supercross waren geboekt, komen optreden. Het gaat om de band Millstreet en DJ Raul. Millstreet is een coverband met veel energie die volgens de organisatoren ‘van het podium afspat’. Dj Raul is in deze regio zeer bekend en wist onlangs nog de tent plat te spelen bij Schanspop. 

Meer informatie is te vinden op crosspop.eventgoose.com.