De winkel van Juwelier Wieringa in Delfzijl. De speciaalzaak viert dit jaar het 110-jarig bestaan (archieffoto).
De winkel van Juwelier Wieringa in Delfzijl. De speciaalzaak viert dit jaar het 110-jarig bestaan (archieffoto).

Juwelier Wieringa in Delfzijl viert 110-jarig bestaan met acties

Algemeen

DELFZIJL - Juwelier Wieringa in Delfzijl bestaat dit jaar 110 jaar. Dat wordt gevierd met verschillende acties waarmee de consument volop kan delen in de feestvreugde. 

Van 25 april tot en met 6 mei maken klanten kans op één van 25 leuke prijzen. Daarbij mag iedereen zelf z’n voorkeur voor een prijs aangeven. Als er gewonnen wordt, dan ontvangt men dus de gekozen prijs. Tevens ontvangt elke klant een leuk verpakt sieraad als cadeau bij een besteding van minimaal 30 euro. Verder maken deze klanten kans op een extra waardebon van 25 euro. Bij aankoop van bepaalde merken zoals Swarovski, Buddha to Buddha, Ti Sento of Zinzi, worden ook extra cadeaus uitgereikt.

Als absolute klapper geeft Juwelier Wieringa maximaal 50 Pandora-armbanden weg. Bij besteding van 99 euro aan Pandora-artikelen ontvangt men gratis een echt zilveren, originele Pandora-armband ter waarde van 59 euro. Deze actie eindigt op 6 mei of eerder als de armbanden op zijn. Het is dus zaak er op tijd bij te zijn.

Op Koningsdag is de winkel in de Landstraat gesloten en op zaterdag 6 mei is Juwelier Wieringa vanaf 16.00 uur gesloten wegens een feestje met alle medewerkers. Dan wordt nog eens uitgebreid teruggekeken op de afgelopen jaren, waarin het bedrijf veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Zo werd de op een-na grootste juweliers-webshop van de Benelux (Trendjuwelier.nl) overgenomen, waarna de online omzet enorm steeg. Dit bleek een gouden greep, vooral in het Corona-tijdperk. De webshop heeft als groot voordeel dat er tegen zeer lage prijzen horloges en sieraden worden verkocht. Ook in de winkel zijn die lage prijzen goed te merken. De gemiddelde prijs voor een horloge of sieraad is bij Juwelier Wieringa beduidend lager dan bij de gemiddelde juwelier.