CIGO Delfzijl beschikt over een breed basisassortiment, waar zeker nu veel vraag naar is.
CIGO Delfzijl beschikt over een breed basisassortiment, waar zeker nu veel vraag naar is.

CIGO Delfzijl is opvallend in trek in aanloop naar de feestdagen

Algemeen

DELFZIJL - Het is druk bij CIGO Delfzijl. Het is een komen en gaan in de winkel en dat heeft alles te maken met het assortiment en de diensten van de speciaalzaak. Zeker in de aanloop naar de feestdagen is CIGO Delfzijl populair.

De winkel zit alweer ruim tien jaar aan de Schoolstraat in Delfzijl. Begonnen als TabAktief is de speciaalzaak overgegaan naar CIGO en dat heeft de aantrekkingskracht alleen maar vergroot. Het team van enthousiaste en deskundige medewerkers is inmiddels gegroeid van twee naar zes. Zij helpen de klanten elke dag met passie voor het vak. Service staat hoog in het vaandel bij CIGO Delfzijl en daarom is de winkel tevens het postkantoor van PostNL voor de regio Delfzijl. Verder is de zaak al meer dan twee jaar ING-servicepunt en dat draagt allemaal bij aan de bedrijvigheid in de winkel.

Het bassisassortiment van CIGO Delfzijl bestaat uit boeken, tijdschriften, wenskaarten en rookwaren. Voor deze laatste categorie gelden steeds vaker speciale regels en beperkingen en daarom is CIGO Delfzijl voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ook de concurrentie via internet dwingt om te blijven ontwikkelen. Zo zijn in de winkel ook  (Groningse) cadeaupakketten verkrijgbaar en worden er allerlei regionale artikelen verkocht. Ook is het mogelijk een pakket op maat te laten samenstellen. CIGO Delfzijl werkt hiervoor samen met Maalwerk koffie (koffie van Groningse bonen) en Marians Creatieve Wereld. In de winkel is een aparte hoek met deze leuke cadeau-artikelen ingericht.

CIGO Delfzijl verwacht dat ook 2024 weer een mooi jaar wordt, waarbij DelfSail een van de absolute hoogtepunten zal zijn. Het team van CIGO Delfzijl kijkt er naar uit en wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2024.