Afbeelding

Winterwandeling Rotary Appingedam-Delfzijl voor Oekraïne

Algemeen

OVERSCHILD - Rotary Appingedam-Delfzijl houdt zondag 15 januari een winterwandeling voor hulp aan Oekraïne. De tocht is ongeveer 5 kilometer lang.

De winter slaat hard toe in Oekraïne. Westerse hulp aan de bevolking is nog steeds hard nodig. Daarom doneert de serviceclub de volledige opbrengst van de winterwandeling voor hulp aan slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

De wandelaars starten om 13.30 uur bij dorpshuis De Pompel in Overschild. Hier kan iedereen zich nog even opwarmen voordat er begonnen wordt. Onderweg is er een post waar informatie wordt gegeven over de verschillende hulporganisaties die zich inzetten voor Oekraïne en de gebruiken en gerechten in dit land. Ook wordt informatie gegeven over het gebied waar de route doorheen gaat. De wandeling eindigt weer bij De Pompel.

De kosten van deelname zijn 15 euro. Kaarten kunnen vooraf gekocht worden bij de Hema in Delfzijl en Appingedam en de Expert in Delfzijl en Veendam. Kaarten kunnen tot 13 januari gekocht worden. Voor kaarten of meer informatie kan ook gemaild worden naar winterwandelingrotary@gmail.com. Men krijgt de kaarten dan thuisgestuurd.