De nieuwe studio is voor allerlei spirituele toepassingen te gebruiken.
De nieuwe studio is voor allerlei spirituele toepassingen te gebruiken.

Nieuwe studio Marichi in Appingedam in gebruik genomen

Algemeen

APPINGEDAM - Speciaalzaak Marichi in Appingedam heeft de nieuwe studio naast de winkel aan de Dijkstraat 61 in gebruik genomen. 

De ruimte is bestemd voor vele doeleinden, waaronder yoga, meditatie, vrouwencirkels, mannencirkels, breathwork, Qigong, Tai Chi, healings, klankschaal sessies, familieopstellingen, workshops, cursussen en zelfs estatic dance voor kleine groepen. Marichi is leverancier van artikelen voor yoga en meditatie, aromatherapieën, etherische oliën, biologische producten enzovoort en dus is de studio een perfecte aanvulling.

De studioruimte is te huur per dagdeel en per dag. Een vaste dag in de week of af en toe een keer. Alles is bespreekbaar. De ruimte word verhuurd inclusief keuken en toilet, koffie en thee, yogamatten, meditatiekussens, omslagdoeken, props, kussentjes, bontjes, wierook en geluidsinstallatie.

Op 13 april zal een open dag worden gehouden om de studio aan belangstellenden te presenteren. Wie de ruimte graag wil huren of wil bespreken wat de mogelijkheden zijn, kan nu al contact opnemen met Marichi. Het e-mailadres is Info@marichi-shop.nl.