De winnaars van het TCD Open Delfzijl van vorig jaar (foto TC Delfzijl).
De winnaars van het TCD Open Delfzijl van vorig jaar (foto TC Delfzijl).

TC Delfzijl organiseert weer open tennistoernooi

Algemeen

DELFZIJL - Tennisclub Delfzijl organiseert van 24 tot en met 30 augustus weer het Expert TCD Open Delfzijl. Het wordt de tweede editie van dit toernooi. Tennissers uit de hele regio kunnen zich hiervoor inschrijven.

Het was nog even spannend of het toernooi kon doorgaan in verband met corona, maar de KNLTB heeft goedkeuring gegeven. Wel geldt uiteraard de 1,5 meter afstandsregel en de andere voorschriften die van kracht zijn. Om alles goed te laten verlopen heeft de tennisclub besloten de inschrijving te sluiten bij het bereiken van 100 deelnemers. 

Er wordt gespeeld op vijf gravelbanen in de categorieën 3 tot en met 9 in de Herendubbel, Damesdubbel, Mix en Dames en Heren enkel. De hele week worden er wedstrijden te zien zijn met in het weekend de finales. Volgens de organisatie belooft het toernooi spannend, maar vooral sportief en gezellig te worden. Hoofdsponsor van dit toernooi is Expert, al jaren verbonden aan de club.

Inschrijven voor het toernooi kan via toernooi.nl. De kosten bedragen 10 euro per onderdeel. Inschrijven kan tot en met 16 augustus. Voor de winnaars zijn er mooie geldprijzen te winnen.