Clowns zorgen voor extra vermaak voor de jeugd tijdens Art Carrousel.
Clowns zorgen voor extra vermaak voor de jeugd tijdens Art Carrousel.

Tweede rondje Art Carrousel

Algemeen

HELLUM - Kunst- en cultuurhuis De Ent in Hellum organiseert zondag weer Art Carrousel. Het is de tweede keer dat het evenement wordt gehouden. Het draait allemaal om kunst, artistiek vermaak en speelplezier.

Bezoekers kunnen van alles zien en beleven: objecten en sculpturen, kunstkramen, er is een uitgebreide speelweide met kinderactiviteiten en een expositie met gevarieerde kunst en videopresentaties. Medewerking wordt verleend door kunstenaarscollectief De Draad met bijdragen van Annette Brouwer, Bert Dolfing, André Smouter, Jan Schoffelmeijer, Hetty Oudekerk, Will Meeder, Dennis Delger, Ger de Wilde, Henk Bleker, Peter Schudde, Harry Grunefeld, Job Grippeling en Henske Teunissen. 

Verder zijn er muzikale bijdragen van onder anderen Marietta Rust, Mijke Eryng, en (straat)heater door Marco Bonisimo en Knipoog. In de kunstkramen presenteren Willy Duit, Hilda Prins, Karl Veldhuis en Atelier Lopke hun producten. Op de speelweide staan de knikkerbanen van Brian Bos klaar voor gebruik. De verschillende attracties worden van toelichting voorzien door spreekstalmeester Jan Hesseling, ook bekend als ‘Mister Art Carnivale’. 

Wie een bezoek wil brengen aan de Art Carrousel dient te reserveren. via www.artcarnivale.nl. De Ent is gevestigd aan het Bovenpad 13 in Hellum.