voetbal, cornervlag

WEO snoept eerste punten van koploper af

Algemeen

WOLDENDORP -  In en tegen Nieuweschans heeft WEO zondagmiddag met 3-3 gelijk gespeeld. Men kwam zelfs op een 3-0 voorsprong maar moest toch toezien dat de thuisploeg terug in de wedstrijd kwam, mede omdat WEO het vanwege een rode kaart het laatste half uur met tien man moest doen.

De bezoekers deden het in de eerste helft uitermate goed en kwamen door doelpunten van Niels Jansen en Jan Meijerhoff op een 0-2 voorsprong, hetgeen bij rust ook op het scorebord stond. Tien minuten na de hervatting kreeg Wouter Slager een rode kaart voorgeschoteld en moest WEO met tien man verder.

Ondanks deze tegenslag kwamen de bezoekers twee minuten later ook nog op een 0-3 voorsprong door een doelpunt van Daniël Boekee. Twee wissels brachten voor Nieuweschans de ommekeer en de thuisploeg kon van het overtal gaan profiteren. Daarna was het éénrichtingverkeer en Nieuweschans wist de achterstand ongedaan te maken.

De volle winst konden ze echter ondanks een groot aantal kansen niet meer pakken. Dat verhinderde WEO-doelman Rody Bos met een aantal puike reddingen.