Afbeelding

Pinksterfeesten Delfzijl weer met Volle kracht over de gracht!

Algemeen

DELFZIJL - Na twee jaar afwezigheid kan tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl weer worden deelgenomen aan Volle kracht over de gracht! De gelijknamige stichting organiseert dit spektakel op zaterdag 4 juni.

Het spectaculaire evenement is in het leven geroepen door een groep enthousiaste Delfzijlsters die daarmee de Pinksterfeesten een extra impuls wilden geven. In 2018 en 2019 was het onderdeel een groot succes, daarna was de organisatie onmogelijk door corona.

De organisatie is inmiddels begonnen met de voorbereidingen. Ook dit keer moeten de deelnemers met een (zelfgemaakte) fiets over een smalle baan van ongeveer 30 meter lengte rijden. Wie valt, belandt in het water.

Er zijn prijzen voor onder anderen de snelste man en vrouw, de originaliteitsprijs en de pechprijs. Bedrijven kunnen in teamverband meedoen en strijden om een wisselbokaal. Het evenement zal weer bij de gracht in Delfzijl plaatsvinden. De aanvang is 13.00 uur.

Wie mee wil doen kan zich inschrijven tot donderdag 2 juni door een e-mail te sturen naar overdegracht@gmail.com. De deelname is gratis.