Het vakkundige team van Hair & Beauty in Delfzijl.
Het vakkundige team van Hair & Beauty in Delfzijl.

Hair & Beauty in Delfzijl viert mijlpaal: 10 jaar in de Landstraat

Algemeen

DELFZIJL - Het is feest bij Hair & Beauty in Delfzijl. De kap- en schoonheidssalon viert het feit dat de zaak al tien jaar gevestigd is aan de Landstraat. Tot en met 31 mei zijn er acties waarbij de klant volop deelt in de feestvreugde.

Hair & Beauty opende op 28 april 2014 de deuren van het mooie pand aan de Landstraat 76. Met een team van professionals is in de afgelopen tien jaar een kwalitatief hoogwaardige salon opgebouwd voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Voorop staat dat alle klanten, van jong tot oud, zich in de salon prettig voelen en vakkundig geholpen. Of het nu om een mooi kapsel en/of (gedurfde) kleur gaat of de beste gezichtsverzorging of mooie permanente make-up, het team van Hair & Beauty zorgt altijd voor een topresultaat.

Er wordt uitsluitend gewerkt met topproducten van merken als Keune en Medex. Alle teamleden zijn goed opgeleide, fijne vakmensen en talenten. Hair & Beauty besteedt veel aandacht aan trainingen en persoonlijke ontwikkeling om het hoge niveau vast te houden. Uiteraard worden de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en styling op de voet gevolgd. 

Hair & Beauty realiseert zich dat het bedrijfsjubileum ook mogelijk is gemaakt door de oud-medewerkers. ,,Onze speciale dank gaat uit naar de vakvrouwen Agnes en Gerda, die al vanaf het eerste begin bij Hair & Beauty werken. Hopelijk volgen er nog veel mooie jaren’’, zo laat de bedrijfsleiding weten.

In verband met het jubileum wordt de komende week iets lekkers bij de koffie gepresenteerd. Ook daarna zijn er tot eind mei aantrekkelijke klantacties. Een afspraak kan online worden gemaakt via hairbeauty-salon.nl, 0596-610673 of gewoon in de salon.