In de winkel van Het Theevrouwtje in Delfzijl is het de komende tijd volop feest.
In de winkel van Het Theevrouwtje in Delfzijl is het de komende tijd volop feest.

Het Theevrouwtje in Delfzijl viert vijfjarig bestaan met jubileumacties

Algemeen

DELFZIJL - Het Theevrouwtje in Delfzijl bestaat vijf jaar. Dit wordt gevierd met allerlei leuke acties, te beginnen in de week van 9 tot en met 13 mei. Het Theevrouwtje is dan dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

De deuren gaan wijd open zodat iedereen kan zien met hoeveel passie Het Theevrouwtje z’n producten aanbiedt. Dat gebeurt niet alleen met grote deskundigheid, maar ook met heel veel gastvrijheid door Jolanda, Marian,      Frouwke en Mirte. Daarmee is de winkel aan de Sikkel 23A een ideale plek om in eigen buurt boodschappen te doen.

In de feestweek van 9 tot en met 13 mei krijgen de eerste 100 betalende klanten een royaal gevulde goodiebag cadeau. Daarnaast zijn er diverse leuke acties en activiteiten. Er kan niet alleen van diverse soorten warme thee geproefd worden, maar ook van huisgemaakte ice tea en thee met bubbels. Voor de zoetekauw zijn er bonbons, heerlijke nougat, fudge, tarfuffo’s enzovoort.

Ook worden er in de winkel demonstraties gegeven, onder anderen door imker Edwin Woltman van de Bijenstee. TattooSas Holwierde komt glittertattoos zetten bij de kids en er is een demonstratie botanisch tekenen. En zo zijn er nog heel veel meer activiteiten, allemaal in samenwerking met lokale ondernemers.

Ook na de feestweek gaat Het Theevrouwtje door met jubileumacties. Zo is er een leuke spaaractie die het hele jaar duurt. Bij besteding van 15 euro of meer krijgt de klant een sticker voor een spaarkaart. Een volle kaart (12 stickers) kan aan het einde van het jaar worden ingeruild voor een prachtig cadeau ter waarde van 50 euro. 

Zie ook de advertentie in deze krant. Daarin staat een knipbon die goed is voor vijf gratis zakjes thee naar keuze.