Jean Christ'elle in Delfzijl (foto Jean Christ'elle).
Jean Christ'elle in Delfzijl (foto Jean Christ'elle).

Jean Christ’Elle in Delfzijl viert 15-jarig bestaan

Algemeen

DELFZIJL - Modezaak Jean Christ’elle in Delfzijl bestaat vijftien jaar. In verband hiermee organiseert de speciaalzaak voor damesmode en schoenen zaterdag een grote jubileumdag met modeflitsen en een verloting.

De zakelijke mijlpaal is gehaald onder de gepassioneerde leiding van Gina Mooibroek met medewerking van haar collega’s Marian en Dineke. In de afgelopen jaren is de winkel uitgegroeid tot een regionaal aantrekkelijke modezaak die niet voor niets ‘de Modeparel van Delfzijl’ wordt genoemd.

Jean Christ’elle geniet faam vanwege z’n modeshows die enorm in trek waren. Door de coronapandemie werd overgeschakeld op een nieuw concept, waarbij maximaal 10 gasten werden uitgenodigd. Dat is zo goed bevallen, dat dit voorlopig zo blijft. De gasten ervaren dit concept als geweldig en ook het team van Jean Christ’elle is er zeer content mee omdat het minstens zo gezellig en succesvol is als de groter opgezette shows.

De modezaak heeft de naam dat de collectie perfect is samengesteld en dat er voor de klanten altijd het juiste aanbod is. De klanten komen dan ook graag naar de winkel in de Waterstraat in Delfzijl. 

Gina Mooibroek is er van doordrongen dat winkels belangrijk blijven in het totale plaatje van een winkelcentrum. Het geeft kleur en sfeer aan een gemeenschap zoals in Delfzijl. Daarom doet Jean Christ’elle ook van harte mee aan ‘de week van de stenen winkel’, die deze week landelijk gehouden wordt. De actie benadrukt hoe belangrijk én prettig het voor iedereen is om in de winkel te kopen. Zaterdag worden de klanten bij ‘de Modeparel van Delfzijl’ ook nog een s onthaald op modeflitsen en een verloting van een aantal leuke items.