Afbeelding

Zomeravondconcert van In Corpore

Algemeen

WAGENBORGEN - Muziekvereniging In Corpore uit Wagenborgen zal maandag 4 juli weer haar Zomeravondconcert organiseren. Dit ter afsluiting van het afgelopen seizoen en als start van de vakantieperiode.

Het afgelopen jaar konden vele evenementen niet door gaan vanwege corona. Toch kan In Corpore tevreden terug kijken op het Open Nationaal Fanfare Kampioenschap in Drachten, waar een mooie derde prijs werd behaald.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor nieuwe evenementen in volle gang. In september wordt meegewerkt aan het Muziekfestival in Delfzijl en voor 22 oktober staat een jubileumconcert gepland.

Het programma van het Zomeravondconcert zal voornamelijk bestaan uit lichte muziek. Tevens is dit de afsluiting van het muziekproject op school. De leerlingen zullen deze avond kunnen laten horen wat ze allemaal geleerd hebben.

Het concert vindt plaats bij Basisschool De Kronkelaar in Wagenborgen en begint om 19.30 uur. Het concert zal buiten plaats vinden met een hapje en drankje. De toegang is gratis. Als het weer niet meewerkt, dan gaat het concert niet door.