Afbeelding

Feestelijke heropening van winkel Marichi in Dijkstraat Appingedam

Algemeen

APPINGEDAM - Speciaalzaak Marichi in Appingedam heropent dinsdag 3 oktober z’n winkel aan de Dijkstraat 61. Na twee jaar lang in een wisselwinkel te hebben gezeten, kan eindelijk teruggekeerd worden naar het eigen vertrouwde winkelpand.

Marichi is hét adres voor yoga- en meditatie-artikelen, aromatherapieën, etherische oliën, biologische producten enzovoort. De speciaalzaak was de afgelopen twee jaar elders gevestigd omdat de eigen winkel aan de Dijkstraat aardbevingsbestendig gemaakt moest worden. 

Naar de heropening op 3 oktober wordt reikhalzend uitgekeken. Er is namelijk sprake van een dubbel feest. Niet alleen is de versterking afgerond, ook wordt dan het vijfjarig bestaan gevierd. Dankzij de inzet van aannemer Vriesbouw is het gelukt om alles op tijd klaar te krijgen. 

De afgelopen twee jaren zijn ingrijpend geweest voor Marichi. Menige vergadering en frustratie moest worden doorstaan en het hele traject heeft hier een daar zeker een traan gekost. Nu wil Marichi vooruit kijken en iedereen laten zien hoe prachtig het nieuwe pand is geworden.

Er wordt nog gewerkt aan een ruimte naast de winkel, waar vanaf medio januari yogalessen gegeven kunnen worden. De inrichting wordt zodanig dat er ook workshops, presentaties, retraites en meditatie-avonden kunnen plaatsvinden. De ruimte zal straks voor iedereen per dagdeel zijn te huren. Ook daarmee wil Marichi mensen helpen rust en balans te vinden.