Afbeelding

Oud-Groningers doen het goed in Tirol met Haus Marjanne

Algemeen

TIROL - Het hotel van de oud-Groningers Richard en Marjanne Til in Tirol heeft een Traveller Review Award gewonnen. Hun Haus Marjanne in het plaatsje Niederau is door gasten van Booking.com beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,4.

Richard en Marjanne Til zijn alweer zes jaar geleden geëmigreerd naar Oostenrijk. In Niederau in de gemeente Wildschönau begonnen ze een hotel met kamers en appartementen. Toen ze het hotel kochten waren er 25 kamers, maar na een stevige verbouwing door hen zelf, zijn er nu zes ruime appartementen en twee kamers. Het hotel kreeg de naam Haus Marjanne.

Met hun positieve instelling proberen ze het elke gast uit binnen- of buitenland naar hun zin te maken. Dit doen ze erg goed, getuige de Traveller Review Award die is toegekend. Het gemiddelde beoordelingscijfer van 9,4 betekent dat Haus Marjanne één van de hoogste gewaardeerde Hotels van de Kitzbüheler Alpen in Tirol is.

Haus Marjanne ligt op 860 meter hoogte en is zowel zomers alsook in de winter een mooie vakantiebestemming. Met de gastenkaart van Haus Marjanne kan ook gebruik worden gemaakt van de kabelbanen in de regio en het zwembad . Ook is het een heerlijk wandelgebied en biedt Richard fietstochten aan met e-mountainbikes die gehuurd kunnen worden. Zie ook www.hausmarjanne.at of bel met 0043-533921925.