Afbeelding

Kans & Kunst in Delfzijl viert tweejarig bestaan

Algemeen

DELFZIJL - Kans & Kunst in Delfzijl viert zaterdag 16 maart het tweejarig bestaan. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn alle belangstellenden welkom voor een hapje en een drankje in het atelier in de leegstaande woning aan het Schuitenzand 66.

Bezoekers kunnen tijdens het jubileumfeest ook een mini-museum bekijken. Dit is opgebouwd door alle kunstenaars en creatievelingen die in de afgelopen twee jaar bij Kans & Kunst aan het werk geweest zijn. Ook wordt De Creatieve Winkel heropend, die een selectie van de gemaakte creaties aanbiedt. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten zoals emoji-ballonnen en cakejes versieren. Ook is er voor hen een grabbelton. Voor de volwassenen is een weggeeftafel met gratis spullen aanwezig. 

Kans & Kunst biedt op een laagdrempelige manier creatieve activiteiten en workshops aan voor jong en oud. Van de leuke bekende knutselwerkjes van school die vroeger gemaakt werden, tot de mooiste schildercreaties, tafelstukjes per seizoen enzovoort. Iedereen kan meedoen en volledig in z’n eigen tempo werken.

Kans & Kunst is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.30 uur en op de zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Meer informatie staat www.kansenkunstdelfzijl.nl.