De oldtimers in actie in Appingedam.
De oldtimers in actie in Appingedam.

Geslaagd Old Timers Clubtoernooi DTTC ‘78

Sport

APPINGEDAM - Tafeltennisvereniging DTTC ‘78 in Appingedam heeft zondag een geslaagd Old Timers Clubtoernooi gehouden. Voor de twaalfde keer kwamen uit het hele land spelers ouder dan 40 jaar naar de sportzaal aan de Pastorielaan om te strijden om de prijzen.

De ‘oldtimers’ kruisten sportief de degens en toondenb nog steeds op een prima niveau te kunnen acteren. Behalve sportieve wedstrijden beleefden de deelnemers een gezellige dag met bekenden en sportvrienden. Overigens werd voor aanvang van het toernooi bekend gemaakt dat het toernooi een nieuwe naam krijgt. Vanaf de volgende editie zal de naam van de onlangs overleden oud-organisator Ruud Peters aan het toernooi zijn verbonden. Deze mededeling werd met applaus begroet.

Na de officiële opening volgden de wedstrijden, waarin de deelnemers allemaal hun beste beentje voor zetten. Nadat zes speelrondes waren afgewerkt, werden de prijzen uitgereikt. De uitslagen zijn als volgt.

1e klasse: 1. Jeroen van den Berg van Gispen, 2. Jan Holtrop van ZNS, 3. John van Tuyl van Gispen. 2e klasse: 1. Ido Doorn, 2. Gerrit van Klinken van Olympia Hengelo. 3. Erik Richel van Midstars. 3e klasse: 1. Theo Schlijpen, 2. Maikel Peters van DTTC’78, 3. Jeanne Terlouw uit Gorssel. 4e klasse: 1. Anne Dekker van Delta Impuls, 2. Marcel Postma van DTTC’78. 3. Jacob Bos van Doto. 5e klasse: 1.Jan Damkat van Tafeltennisvereniging Vries, 2. Job Uuldriks van Doto, 3. Colin Engberts van Dropshot.

Na afloop van het geslaagde toernooi  maakten de spelers de afspraak dat zij volgend jaar opnieuw naar Appingedam komen.